close

Over ons

Innovate online, uw extra portie creativiteit

Uw creaties springen het meest in het oog als ze ook vernieuwend zijn. Maar waar blijft u de ideeën halen? Originele voorbeelden zijn een must om zelf inspiratie en ideeën op te doen. Ze helpen u tot nieuwe inzichten te komen, en uw project net dat niveau hoger te tillen.

Uw creativiteit aanwakkeren: dat is precies waar we met deze website op mikken. U maakt hier kennis met projecten van inventieve collega-architecten. Zij inspireren u om, net als hen, te spelen met legverbanden, vormen, structuren en kleuren.

Voor de uitwerking hebben we telkens ook innovatieve oplossingen en technieken voor u in petto. U ontdekt karaktervolle stenen en pannen die u helpen om uw gevel- en dakcreaties volledig tot hun recht te laten komen.

Spraakmakende projecten, filmpjes en wedstrijden? U vindt ze op  onze Facebook-pagina!

Plaats ook uw project met Wienerberger materialen in de kijker! Stel een project voor!

De ‘wie’ in Wienerberger

Wienerberger België maakt deel uit van de internationale Wienerberger groep, die in 1819 in Wenen is opgericht. Zoveel jaar later is onze groep uitgegroeid tot een van de grootste baksteenproducenten ter wereld, met een sterke positie in de productie van kleidakpannen. Met intelligente bouwconcepten en totaaloplossingen is onze groep actief aanwezig in 30 landen en stelt ze met 204 fabrieken wereldwijd ca. 14.000 werknemers te werk.

 

Wienerberger België

Wienerberger neemt op de Belgische markt van gevelstenen, binnenmuurstenen, kleidakpannen en kleiklinkers een sterke plaats in.
Ca. 1.100 werknemers in 12 productievestigingen leveren iedere dag topkwaliteit. Enkele klinkende merknamen van onze groep zijn Terca, Desimpel, Porotherm en Koramic.

 

Onze filosofie

Wienerberger ontwikkelt energie-efficiënte en duurzame bouwmateriaaloplossingen die een betere levenskwaliteit bieden.

> Kwaliteit <

Alle Wienerberger producten zijn vervaardigd met hoogwaardige grondstoffen en door competente medewerkers. Zij volgen efficiënte productiemethoden en leveren onder strikte interne en externe controles topkwaliteit af, officieel erkend met kwaliteitslabels uit binnen- en buitenland.

> Service <

Wienerberger biedt als lokale producent in België en dankzij een jarenlange ervaring een uitstekende service. Afspraken over leveringen leven we strikt na, zodat ook onze partners hun beloften kunnen nakomen. Een professionele naverkoopservice, zoals technisch advies voor installatie en onderhoud, is een vast onderdeel van al onze diensten.